Nadja fyller 30 år!

 
one.jpg
 
 

If you think Swedish is difficult, call me and I'll translate <3

Dagen innan midsommarafton år 1988 entrade jag jordelivet och nu har det gått 30 år sedan dess. Helt sjukt. Vilken jävla resa. Och är fortfarande!

Jag känner mig som mest ödmjukast och tacksammast när jag påminns om vilka fantastiska vänner jag har, ni berikar mitt liv på flera olika sätt. Några av er har hängt med sen många år tillbaka, några av er har kommit tillbaka och några av er är lite nyare. Gemensamt för er alla är era varma hjärtan och ödmjuka glädje. Sån jävla ynnest att få ha sådana människor i mitt liv.

Det skulle därför vara en fakkin ära att få fira min 30 års dag med er!

Välkomna!

 
 
fyra.jpg

NÄR och HUR

Dagen efter midsommarafton, det vill säga på midsommardagen, fyller jag år och bjuder därför in er till dags- och kvällshäng för att fira! 

Firandet äger rum i trädgården på Elfviksvägen 68 ute på Lidingö where I'm born and raised. Eller raised i alla fall.

Ni är välkomna från kl 13:00 och framåt!

Ta med din partner, hund och bebis och ramla in när ni kan och vill. Häng här så länge eller kort ni kan och vill. All is well <3

 


<3 <3 <3

IMG_4799.gif

tre.jpg

MAT och BADA

I trädgården på Lidingö finns det pool att bada i, picknick-filtar att hänga på, utemöbler att jäsa i, promenadstråk att strosa på, musik att digga till.
Kl 15:00 serveras gudomliga goda mackor från Scandwich och framåt kvällen tänds grillen för göttig sommarmiddag. Det bjuds på öl och välkomstdryck men BYOB* om ni vill! Alkoholfritt finns också såklarrrrtttt. Kommer bjuda på tårta också pga cake lover.

Handduk till bad finns, men ej badkläder :) 

 

* = Bring Your Own Booze (slänger med uttryck som kidzen)


sex.jpg

OSA och HITTA HIT

Bil/promenad/cykling/Google Maps: Elfviksvägen 68
 

Kollektivt: röda linjen till Ropsten, sen buss 212 mot Björnbo. Gå av hållplats Rudalid. Obs, var snabb på att trycka på stoppknappen efter hållplatsen Hustegaholm pga sjukt lätt att råka åka förbi Rudalid-hållplatsen (no joke, har hänt ett antal gånger trots att jag åkte buss här err single day i 8 år).

Båt: om du kommer med båt av någon anledning, eka eller segel, så finns det en brygga att anlägga (heter det ens så?) vid. Hojta i såna fall för mer info.

OSA och Frågesport

Osa senast söndag 10 juni plz:)

two.jpg
Untitled-2.gif

Geniet bakom illustrationerna är Carl-Michael Ulfstedt